Wijnen en Meer

SPECIAAL VOOR JOU GESELECTEERD

Vele soorten wijnen rood wit en rosé. Zoek je een droge of zoete wijn ? Moet het voor een speciale gelegenheid zijn of gewoon voor zomaar genieten ? Moet de wijn een bruisend feestje zijn met bubbels ? Bij Tovino wordt er naar jou geluisterd en een wijnadvies op maat gegeven.

Eigen import van heerlijke wijnen

In de winkels van Tovino kun je ook terecht voor allerlei likeuren en zelfs sterke drank. Denk hierbij maar eens aan de sensationele Limoncello die wij ook in een zachte crema uitvoering leveren.

Wij schreeuwen niets van de daken....

PRIJZEN           VANAF

€5,-

Special Import

Vanaf deze zomer gaan we in Vlaardingen 1000 jaar terug in de tijd. Alles staat in het teken van het jaar 1018. De tijd van kastelen koningen jonkvrouwen en veel meer. Tovino heeft zich laten inspireren en speciaal voor jou een mooie rode en witte wijn uitgekozen. Voor jou zijn een rode malbec en een witte chardonnay geïmporteerd en worden onder de naam RIDDERWIJN verkocht. Beide zijn zeer smaakvol en worden nu volop verkocht dus wees er snel bij !!

Ook in Maasluis doet Tovino iets speciaals en in deze winkel kun je de rode en witte Ervaar Maassluis wijn kopen. Speciaal voor jou met zorg geselecteerde wijnen die verrukkelijk zijn bij het eten of gewoon zomaar tussendoor. Ook voor deze gelimiteerde oplage geldt op=op!

Limited edition Ridderwijn & Ervaar Maassluis

"Onze winkels hebben een eigen identiteit. Dit komt ook omdat Tovino vele producten zelf importeert"

-- Sanda Scheffer --

" Wij bedienen ook de zakelijke markt met onze relatiegeschenken. Het leveren aan bedrijven doen wij met evenveel plezier."

-- Peter Scheffer --

VLAARDINGEN | KORTE HOOGSTRAAT 11A | 3131 BH | 010 - 314 25 82                 MAASSLUIS | NIEUWSTRAAT 3 | 3144 AA | 010 - 751 47 97