top of page

olie & azijn...meer dan fijn

Olio

& Aceto

MAAK ZELF DE BESTE DRESSING

Eenvoud is het sleutelwoord bij het maken van een mooie dressing. Goede door Tovino geselecteerde olijfolie met een scheutje azijn en een snufje zout. Laat je informeren en inspireren bij Tovino en zet vanavond nog een heerlijke frisse salade op tafel.

Smaken verschillen... Probeer verschillende smaken !

Bezuinig nooit op een goede olie en azijn die je gebruikt voor over een gerecht of in de salade. Deze leggen de basis voor de juiste smaakbeleving. Bij Tovino vind je een ruim assortiment zoals diverse oliën olijf (ook van eigen tap) ,knoflook, limoen ,kokos en nog veel meer.

Wij schreeuwen niets van de daken....

IMG_9174 kopiëren.png

Eenvoud Rijk van Smaak

HET OOG WIL OOK WAT...

Wist je dat Tovino een keur aan leuke flesjes heeft die je kan laten vullen met verrukkelijke oliën van de tap?

Ook is er een ruime keuze in biologische balsamico's en smaakvolle oliën. Stap snel eens binnen in een van onze winkels en laat je verrassen.

Tip !

Een simpele lekkere dressing is eigenlijk gewoon een scheut goede olijfolie over je sla gieten, een beetje azijn erbij en wat zout. De verhouding olie/azijn is ongeveer 3 lepels olie en 1 lepel azijn.Plus een snufje zout. Simpel en heerlijk. Deze aanpak staat of valt met de kwaliteit van de olie en de azijn !

Kwaliteit tegen een betaalbare prijs

"Sierlijke flesjes met olijfolie en balsamico van de tap verrijken mijn keuken"

-- Dorota van Dalum --

" Wij bedienen ook de zakelijke markt met onze relatiegeschenken. Het leveren aan bedrijven doen wij met evenveel plezier."

-- Peter Scheffer --

bottom of page