top of page

voor tussendoor of lunch

Panini

italiano

Bij Tovino kun je genieten van heerlijke italiaanse broodjes. Vers voor jou bereid en los van de geweldige smaken ook nog eens een feest voor het oog qua presentatie. Verschillende keuzemogelijkheden en vooral van belang....tegen een zeer aangename prijs. Kom snel eens proeven!

Weinig tijd ? Zeg maar haast ?

BROODJES & KOFFIE TO GO

Tovino herkent dit maar al te goed. Om u toch te kunnen bedienen met een gezond en lekker broodje, een goede kop koffie heeft Tovino nu de service To Go gelanceerd. Op verantwoorde wijze verpakt en klaar terwijl u even wacht. Alles supervers. Bestellen kan direct in de winkel, telefonisch, via Facebook en op onze website.

IMG_9174 kopiëren.png

Antipasti

mmm..lekker

Laat het team van Tovino een heerlijk kaas of vleeswaren plankje voor je samenstellen. Combinatie van de twee is uiteraard ook mogelijk. Deze kaas en/of vleesplanken zijn er in verschillende groottes en slechts op bestelling leverbaar.

Cannoli

"een klein buisje"

Dit is de originele vertaling van het verrukkelijke traditionele siciliaanse gebakje. En wordt ook geserveerd als nagerecht. De koekjes krijgen hun vorm doordat ze in de oven gebakken worden in een houten buisje.

 

De vulling die bestaat uit ricotta wordt kort van te voren aangebracht om zacht worden te voorkomen. Kom dit bekendste gerechtje uit de Siciliaanse keuken eens snel proeven.

I E T S  T E  V I E R E N ?

image2_edited.jpg

TOVINO verzorgt uw vleeswarenplank.Vers voor u gesneden en een ruim assortiment van diverse vleeswaren maken uw borrel kompleet.

Hazelnoot met Slagroom

"Serieus de lekkerste en echte italiaanse koffie. Ogen dicht en waan je in het zonovergoten Italie"

-- Catharina van Mieghem --

"De alleraardigste mensen, en het meest fantastische broodje carpacio met truffel mayo die ik ooit gegeten heb."

-- Roxanne van de Grijp --

bottom of page