top of page

wees de reden dat er vandaag iemand lacht

Gelegenheid

groot of klein..

SPECIAAL VOOR JOU INGEPAKT

Heb jij een verjaardag, een feestje, of wil je iemand zomaar iets cadeau doen? Bij Tovino ben je aan het juiste adres om met een uniek, verrassend, inspirerend, leuk en vooral lekker cadeau voor de dag te komen. Ook voor de zakelijke relaties hebben wij geweldige cadeau oplossingen.

Cadeaus worden op prachtige wijze verpakt

Laat Tovino een uitgebalanceerd cadeau voor u samen stellen. Gegarandeerd dat de ontvanger van het cadeau aangenaam verrast zal zijn. Combinaties van hartig, iets te snoepen, heerlijke saus en olie met een mooie pasta maken een cadeau pakket tot een complete smaak sensatie. Jij geeft je wensen aan en Tovino voert het voor je uit!

Wij schreeuwen niets van de daken....

Kerstpakketten

Tovino heeft het elk jaar druk met het maken van vele soorten kerstpakketten. Wil jij dit jaar jouw relaties of personeel ook verrassen met een prachtig kerstcadeau?

Kom snel naar onze winkel om je te laten informeren over de mogelijkheden.

Tovino is uw specialist voor originele en luxe kerstpakketten, feestpakketten en relatiegeschenken.

Uit ons grote assortiment delicatessen, exclusieve wijnen, olies, luxe bonbons, pasta’s en truffels kunt u uw cadeau of kerstpakket zelf samenstellen. Indien wenselijk adviseren we u graag en maken wij voor u een mooi geschenk! Alles wordt verpakt in een mooie sierlijke verpakking en/of geschenkdoos.

Kerstmis met Tovino altijd een mooi feest

"Wel een drukke tijd zo rond de kerst maar we zijn graag iedereen van dienst om een mooi kerstcadeau samen te stellen"

-- Sanda Scheffer --

" Wij bedienen ook de zakelijke markt met onze relatiegeschenken. Het leveren aan bedrijven doen wij met evenveel plezier."

-- Peter Scheffer --

bottom of page