top of page

het verhaal van tovino

O N Z E  G E D A C H T E

Wie na een verblijf in Italië in Nederland een bezoek wil brengen aan een "Italiaanse" winkel moet zijn meegebrachte ervaring in het lokale salsamenteria even opzij zetten. De winkel is tot het plafond volgestouwd met heerlijkheden. De aantrekkelijkste pasta’s, sauzen, truffels, olies, verdringen zich voor de ramen.

 

In ogenschijnlijke wanorde adviseert de eigenares een klant over de biologische wijnen, over de bijzondere kwaliteit van haar biologische olijfolies, de pasta’s en over wijn-spijs combinaties.

Zo wordt een bezoek aan ons ook een sociale gebeurtenis. Een geromantiseerd beeld? Mogelijk. Hier zou men geen chaotische Italiaanse drukte aan treffen; dat ligt niet in ons aard.

Saluti

a
    Tutti

Since

1995

Sanda en Peter Scheffer zijn samen de oprichters van Tovino. Altijd gedreven en met een mooie visie waarbij "het goede leven" centraal staat worden zij bijgestaan door hun dochter en haar echtgenoot. Tovino, van origine gestart in Maassluis is nu gevestigd in Vlaardingen. Kom snel eens een bezoekje brengen en laat u verrassen want in deze allround italiaanse winkel is het niet alleen leuk om food en non-food te shoppen maar zeer zeker fantastisch eens een kopje koffie te drinken of een overheerlijke lunch te nuttigen.

IMG_9174 kopiëren.png
bottom of page