top of page

tempo per una tazza di caffè

Koffie drinken & kopen

AROMATISCHE VERSE BONENKOFFIE

IMG_9174 kopiëren.png

Kom eens een heerlijk kopje koffie bij ons drinken. Dit kan zowel binnen als buiten op ons terras. Velen gingen U al voor dus kom snel die versgemalen koffie bij ons proeven. Heeft u zelf een bonenmachine ? Dan kunt u de verschillende koffiesoorten ook bij Tovino kopen.

Speciaal voor u geselecteerd

Zorgvuldig hebben wij een keuze gemaakt om u een pallet van heerlijke koffie aroma's aan te kunnen bieden. Altijd verse koffiebonen met mocca of limoncellosmaak, caffeïnevrije koffie of speciale koffiebonen voor een fantastische espresso. Onze koffiebonen komen uit Zuid Amerika en volgens oude tradities gebrand.

Barista .. Een Koffiekunstenaar

Een barista is iemand die is gespecialiseerd in het bereiden en serveren van koffie, met name espresso en afgeleide dranken (cappuccino, latte macchiato, espresso macchiato, etc.). De term ‘barista’ komt uit het Italiaans en betekent letterlijk ‘barman’. Naast de bereidings- en serveertechnieken die een barista beheerst, dient deze ook te beschikken over kennis omtrent het productieproces van koffie. En vraag het maar aan Peter Scheffer want uw gastheer is erkend barista.

PHOTO-2019-07-10-11-08-14 2.jpg

" Met onze professionele horeca koffiemachine kunnen wij u alle soorten koffie serveren. Van een goede espresso tot een romige cappuccino. De keuze is aan u !"

-- Peter Scheffer --

bottom of page